Your Cart

Webshop met speciaal geselecteerde vloerkleden,

kussens, poefs, kasten, spreien, meubels, lampen,

decoratie, en kinderkamer accessoires.

On request

Onderscheidend

Winkels en interieurontwerpers opgelet! OhMeGusta-lifestyle biedt een unieke service die je niet wilt missen. We zijn jouw persoonlijke inkoopagent die op verzoek items inkoopt via videobellen zodat je er toch bij bent. Is goed inkopen doen een uitdaging voor jou? Zoek niet verder, wij staan voor je klaar!

De service van OhMeGusta-lifestyle zorgt ervoor dat je een onderscheidend aanbod kan bieden aan jouw klant. Niet het standaard assortiment inkopen bij de bekende groothandels, maar inkopen wat je echt wilt!

Als retailer weet je hoe moeilijk het is om goed personeel te vinden en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat je onderneming draaiende blijft. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat klanten goed geholpen worden en dat je assortiment up-to-date is. Maar hoe vind je de tijd om naar groothandels te gaan of beurzen te bezoeken? Met onze service heb je eindelijk iets unieks in handen. Wij reizen zeer regelmatig naar Marrakech, waar we speciaal voor jou inkopen doen op basis van jouw verzoek. Via foto’s en videobellen laten we jou originele en unieke items zien die perfect passen bij jouw woon- en lifestylewinkel. Er komt meer uit Marrakech dan je denkt!

Marrakech en Jodhpur

In de wereld van interieurontwerp en -inrichting draait alles om originaliteit en het creëren van unieke ruimtes. Het vinden van bijzondere meubelstukken en accessoires die perfect passen bij het gewenste interieurconcept kan echter een uitdaging zijn. Daarom bieden wij een unieke service aan voor interieurwinkels en ontwerpers: inkopen op verzoek. Zeer regelmatig zijn wij in Marrakech te vinden, maar ook in Jodhpur hebben wij zeer goede relaties. Het transport van de items kan samen met onze groothandel orders, waardoor jij inkoopvoordeel hebt en volledig ontzorgt wordt.

Maatwerk

Stel je eens voor: alsof je zelf in het walhalla van trendy woonitems bent! Je krijgt een compleet ontzorgde ervaring, waarbij alle bestelde items binnen een redelijke termijn bij jouw winkel worden afgeleverd. En als je nog iets wilt toevoegen aan je bestelling, hebben we ook de mogelijkheid om uit voorraad te kopen.

Speciale wensen? Kom maar op! Van spiegels naar eigen ontwerp tot premium vloerkleden gemaakt naar jouw design, wij regelen het!

Met onze service hoef je niet langer te worstelen met het vinden van de juiste items voor jouw winkel. We nemen het hele inkoopproces uit handen en zorgen ervoor dat jij altijd beschikt over unieke en trendy producten die je klanten zullen aanspreken. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze unieke service jou kan helpen. Vertrouw op OhMeGusta-lifestyle als jouw persoonlijke inkoopagent en zie het verschil dat wij kunnen maken!

Gratis verzending

Gratis verzending boven € 45,-

Duurzame verzending

Voorraad items binnen 3 werkdagen verzonden

Veilig betalen

Ruime betaalmogelijkheden