Your Cart

Webshop met speciaal geselecteerde vloerkleden,

kussens, poefs, kasten, spreien, meubels, lampen,

decoratie, en kinderkamer accessoires.

B2B

Onderscheidend

B2B is de kernactiviteit van OhMeGusta-lifestyle. Slechts een geselecteerd aantal items is te vinden op onze webshop. Het grootste deel van ons (meubel) assortiment leveren wij aan interieurwinkels, projectontwerpers en aan de gastronomiebranche.

Exclusieve partner

Als exclusieve partner van de grootste en professioneelste meubelfabrikant in Jodhpur kunnen wij premium meubels leveren van uitmuntende kwaliteit. Onze partner is al meer dan 20 jaar actief en uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf. De kwaliteit is van dezelfde klasse als van de bekende merken. Van ontwerp tot uitgebreide productcontroles; alles is zeer professioneel geregeld. In 2024 zal de nieuwe fabriek opgeleverd worden van 10.000 vierkante meter. Klaar voor de volgende succesvolle jaren. OhMeGusta-lifestyle is in Nederland exclusief (en trotse!) partner van deze Meubelfabrikant.

Wat OhMeGusta-lifestyle onderscheidt van anderen is onze nauwe samenwerking met de ambachtslieden en de productmanagers. Zij denken echt met ons mee en dankzij regelmatige bezoeken aan Marrakech kunnen we hun expertise optimaal benutten. Met de productmanagers in Jodhpur hebben wij dagelijks contact. Dit resulteert in unieke producten die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Op onze webshop staan slechts enkele modelellen gepresenteerd. Dit geeft slechts een klein voorproefje van de uitzonderlijke kwaliteit en mogelijkheden die onze Jodhpur-fabriek levert. Met meer dan 20 jaar ervaring in de meubelbranche en een eigen ontwerpafdeling, staan zij garant voor toonaangevend vakmanschap. Het assortiment is zeer ruim en er blijven continu interessante items ontwikkeld worden. Vooroplopend op de trends, zonder de klassieke bestsellers uit het oog te verliezen, is de fabriek het hart van duurzame interieur innovatie. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze fabrikant en wat OhMeGusta-lifestyle kan betekenen voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Persoonlijk contact

Bij OhMeGusta-lifestyle hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We willen graag meer weten over zowel jou als ondernemer als jouw bedrijf voordat we verder gaan. We staan open voor verschillende B2B-samenwerkingen, zoals directe levering aan retail (interieurwinkels), projecten (hospitality, leisure en zorg), hotels en restaurants. Dit alles tegen groothandelsvoorwaarden.

Wij staan klaar om je meer te vertellen over de mogelijkheden die we kunnen bieden. Laat ons weten wat je nodig hebt, zodat we samen kunnen werken aan een succesvolle projecten. Klik hier voor meer informatie en neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Gratis verzending

Gratis verzending boven € 45,-

Duurzame verzending

Voorraad items binnen 3 werkdagen verzonden

Veilig betalen

Ruime betaalmogelijkheden