Wij zijn     OhMeGusta!

Welkom bij OhMeGusta, een bedrijf dat is ontstaan in het prachtige Valencia met een passie voor interieurontwerp. Ons doel is om zowel winkels als interieurontwerpers blij te maken met onze uitmuntende service en goede contacten. Onze bestsellers en speciaal geselecteerde producten bieden wij ook aan particulieren aan. 
We werken graag samen met gerenommeerde winkels en getalenteerde interieurontwerpers om unieke en inspirerende ruimtes te creëren die aan de behoeften en stijl van onze klanten voldoen.
Onze reis begon in Valencia, waar we werden geïnspireerd door de prachtige architectuur en designcultuur van de stad. We raakten al snel gefascineerd door de mogelijkheden die het biedt op het gebied van interieurontwerp.
Wat ons onderscheidt van andere bedrijven is onze persoonlijke aanpak en uitstekende service. We geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten en zorgen ervoor dat we hun wensen en behoeften begrijpen. Door open communicatie kunnen we de verwachtingen overtreffen en een resultaat leveren waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn.
Naast het werken met individuele klanten, hebben we ook succesvol samengewerkt met verschillende winkels en interieurontwerpers. We begrijpen de unieke uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd bij het creëren van aantrekkelijke ruimtes die klanten aantrekken. 
Bij OhMeGusta streven we ernaar om voortdurend voorop te lopen in de interieurindustrie door trends te zetten en innovatieve ontwerpoplossingen te bieden. We blijven onszelf uitdagen om creatieve en functionele ontwerpen te creëren die mensen inspireren.
We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw interieurvisie tot leven te brengen.