Onze service     jouw persoonlijke inkoopagent!

Winkels en interieurontwerpers opgelet! OhMeGusta-lifestyle biedt een unieke service die je niet wilt missen. We zijn jouw persoonlijke inkoopagent die op verzoek items inkoopt via video bellen. Is goed inkopen doen een uitdaging voor jou? Zoek niet verder, wij staan voor je klaar!


Als winkelier weet je hoe moeilijk het is om goed personeel te vinden en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat je winkel draaiende blijft. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat klanten goed geholpen worden en dat je assortiment up-to-date is. Maar hoe vind je de tijd om naar groothandels te gaan of beurzen te bezoeken?
Met onze service heb je eindelijk iets unieks in handen. Wij reizen zeer regelmatig naar Marrakech, waar we speciaal voor jou inkopen doen op basis van jouw verzoek. Via foto's en videobellen laten we jou originele en unieke items zien die perfect passen bij jouw woon- en lifestylewinkel. Er komt meer uit Marrakech dan je denkt!

Stel je eens voor: alsof je zelf in het walhalla van trendy woonitems bent! Je krijgt een compleet ontzorgde ervaring, waarbij alle bestelde items binnen een redelijke termijn bij jouw winkel worden afgeleverd. En als je nog iets wilt toevoegen aan je bestelling, hebben we ook de mogelijkheid om uit voorraad te kopen.
Met onze service hoef je niet langer te worstelen met het vinden van de juiste items voor jouw winkel. We nemen het hele inkoopproces uit handen en zorgen ervoor dat jij altijd beschikt over unieke en trendy producten die je klanten zullen aanspreken.
Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze unieke service jou kan helpen om succesvol te zijn in de wereld van wonen lifestyle. Vertrouw op OhMeGusta-lifestyle als jouw persoonlijke inkoopagent en zie het verschil dat wij kunnen maken!